book cover mockup design-shadow-2

Bodó István

MÉRLEGEN AZ ÉLETEM

Miért van az, hogy egyesek lefogynak, mások pedig képtelenek erre? Miért van az, hogy valaki ehet mindent mégsem hízik, míg a másik ember akár egy pohár víztől is felszedi a kilókat? Van-e olyan megoldás, ami mindenki számára működik?

Ezekre a kérdésekre is választ ad a könyv, ami 27 év tapasztalata alapján írt gyakorlati útmutató a tartós diétához és a ketogén életmódhoz.

Mit találsz meg a könyvben?

Ez a mű eltér a megszokott fogyókúrás könyvektől, és nem csak a leírt módszer miatt. A könyv nem leányregény, mert olyan területet is érint, amivel a fogyózó életmódváltó viszonylag ritkán találkozik: ez pedig a személyes felelősség kérdése és a tudatosság növelése. A szerző – mint rutinos, sok módszert kipróbált „fogyókúraharcos” – az említett nem túl kellemes témákat is felveti. Ez a szemlélet szöges ellentéte annak, ami a mai világban trendi: porokkal, tablettákkal, öt nap alatt lapos hasat ígérő csodakütyüvel vevőket szerezni. Közben persze semmit sem kell tenni, nem szükséges változtatni a mindennapok menetén, az „eredmények” a poroktól, a tablettáktól és a kütyüktől jönnek.

A szerző által kínált út nem feltétlenül sétagalopp, a leírt módszer használatához szükséges egy kis tanulás, a fogalmak megismerése, kalandvágy, új dolgok iránti fogékonyság és némi kitartás.

A másik, amiben eltér az átlagos könyvektől a kezében tartott mű, hogy ledönt néhány igencsak betokosodott mítoszt, amit az egészséges táplálkozás terén mindenki tényként kezel. Az új információkat nem könnyű megemészteni, főleg úgy, hogy ezek a területek a cukorral, a szénhidrátokkal és a teljes kiőrlésű gabonákkal kapcsolatosak. Az új adatok valószínűleg teljesen át fogják formálni jó néhány olvasó gondolkodását a táplálkozásról és a fogyásról. A végeredmény nemcsak a csökkenő kilók, hanem a megnövekedett energiaszint, az egészségesebb test, s még az is lehet, hogy valamennyire főzőcskézni is megtanul vagy megszereti a konyhában történő alkotást. Viszlát, kilók, kalandra fel!

Érdekel az új módszer. Meg szeretném ismerni az alapoktól!

Hogyan épül fel a könyv?

Kinek lehet hasznos a tartalma?

A személyes történettel kezdődő könyv egy igazi kézikönyv. Az alapok megértése után átvezet minket egyre inkább a gyakorlati lépések irányába. Végül teljesen a gyakorlati alkalmazásra helyezi a hangsúlyt, segít receptekkel és egy teljes minta étrend leírásával, hogy eligazodjunk a diéta útvesztőjében.

Kezdő és haladó diétázóknak is nagyon hasznos információkat tartalmaz a könyv. Pontos alapokat ad és tisztázza a fogalmakat a diéta és a test működésével kapcsolatban. Ha valaki eddig nem tudott lefogyni, most pontos útmutatást kap ahhoz, hogy ez sikerüljön neki. Aki lefogyott, annak segítség, hogy tartsa a súlyát.

keto.

Ki az a Bodó István?

És miért írt könyvet a ketogén diétáról?

Bodó István életmód tanácsadó, aki 27 évet töltött kutatással és a diéták tanulmányozásával. Megtapasztalt mindent, amivel bármilyen diétázó szembesül, ismeri a nehézségeket és az akadályokat, ami miatt egy-egy diéta kudarcba fullad. Ugyanakkor megtalálta és évek óta sikeresen alkalmazza is azt az életmódot, amivel hosszú távon egészséges, energikus tud maradni a valaha volt legjobb formájában. Jelenleg is Dr.Berg Keto coach képzésén vesz részt, hogy a legjobbat tudja nyújtani mindenkinek.

Azért íródott a könyv a ketogén diétáról, mert ez korunk leggyorsabban fejlődő és nemzetközileg egyre népszerűbb diétája. Miért is lett ennyire népszerű? Mert végtelenül hatékony a zsírégetésben és az egészség visszaállításában. A magyar embereknek is tudnia kell erről, hogy ők is csinosak, energikusak és egészségesek legyenek.

a szerző.

Miért lehetsz benne biztos, hogy a könyv hasznos lesz számodra is?

KETO ALAPOK

A könyv minden alapfogalmat és elméleti hátteret tisztáz a ketogén életmódhoz.

HASZNOS TANÁCSOK

A személyes tapasztalatok alapján teljes gyakorlati útmutatót találsz a diéta sikeres alkalmazásához.

ÉTREND ÉS ÉLETMÓD

A könyv tartalmaz kipróbált étrendeket, finom és könnyen elkészíthető recepteket is.

Rendeld meg a "Mérlegen az életem" könyvet most bevezető áron 3.990 Ft-ért.

back-2-650

Mikor és hogyan kapod kézhez a könyvet?

Szállítás

Jelenleg nincs lehetőség személyes átvételre, így egy ismert és megbízható futár házhozszállítási szolgáltatását használjuk. Ennek a díja 990 Ft. 

Biztonságos bankkártyás fizetés

A bankkártyás fizetés 100%-osan biztonságos megoldás, amit az OTP SimplePay profi technológiája garantál. Ha bankkártyával fizetsz, akkor megspórolod az átutalás maceráját és költségét. A bankkártya adataid nem kerülnek hozzánk, ezért nem ismerjük és így nem is tároljuk azokat. A megadott adataid titkosított csatornán, kódolva jut el a bankfiókhoz. Az online bankkártyás fizetés ma már legalább olyan biztonságos, mintha egy boltban kártyával fizetnél.

100%-os garanciát vállalunk

Ha nem vagy megelégedve a webshopban megvásárolt első termékkel, vagy nem olyan, amire számítottál, akkor küldd vissza 30 napon belül, és mi kérdés nélkül visszafizetjük neked az árát.

Kupon kedvezmény

Ha megrendeled a könyvet a webshopunkból, mi megajándékozunk Téged egy 15% kedvezményre jogosító kuponnal. Ezt a kupont egyszer használhatod fel bármilyen vásárláshoz a webshopunkban.

Írj nekünk

Mérlegen az életem - 27 év tapasztalata alapján írt gyakorlati útmutató a hatékony és tartós diétához valamint a ketogén életmódhoz.

Copyright 2019 Ketosef Kft. © Minden jog fenntartva.